דלג לתוכן
plane
אתרים
sri-bhurapa-cashewnut-factory#ed3a8bמפעל אגוזי הקשיו סרי בּוּראפָּה
עודכן לאחרונה בתאריך 09/06/2021

מפעל אגוזי הקשיו סרי בּוּראפָּהמפעל

Sri Bhurapa Cashewnut Factory บริษัท ศรีบูรพาออคิด จำกัด

ניקוי הקשיו מקליפתו הרעילה היא משימה מורכבת למדי
צילום: גולן שרמן / ©
  • כתובתTambon Wichit, Mueang Phuket District, Phuket
  • טלפון‎+66-89-724-9314
  • נגיש לעגלות ילדים.
  • דמי כניסההכניסה חופשית
  • שעות פתיחה7:00-19:00
  • משך זמן מומלץ באתר: חצי שעה
  • ניווט אל מפעל אגוזי הקשיו סרי בּוּראפָּה
פוקט ידועה כמרכז לגידול אגוזי הקשיו , ובביקור בחנות המפעל של חברת Sri Supphaluck Orchid תוכלו ללמוד כיצד מגדלים את האגוז ומכינים אותו לאכילה. כמו כן, תוכלו לקנות כאן מגוון מוצרי קשיו בכל צורה וטעם שתעלו על דעתכם, ובמחירים סבירים.

מדוע הקשיו יקר כל כך?

מוצאו של אגוז הקשיו בשבטי אינדיאנים בברזיל, משם הביאו אותו הפורטוגלים לדרום־מזרח אסיה. פרי הקשיו גדול ומזכיר בצורתו אגס. הוא גדל באזורים טרופיים על עץ ממשפחת האלתיים והוא קרוב משפחה של עץ הפיסטוק. את אגוזי הקשיו אסור לאכול ישירות מהעץ: תחילה יש לקלף אותם ולנקות אותם מהשרף הרעיל שבקליפתם. המורכבות והמיומנות הנדרשת לניקוי האגוז הן הסיבה למחירו היקר.
ניקוי הקשיו מקליפתו הרעילה היא משימה מורכבת למדי
צילום: גולן שרמן / ©
ניקוי הקשיו מקליפתו הרעילה היא משימה מורכבת למדי
אגוזי קשיו מזכירים בצורתם אגס
צילום: Dr. Raju Kasambe / CC BY-SA 3.0
אגוזי קשיו מזכירים בצורתם אגס
רוצה להיות אזרח העולם?רוצה להיות אזרח העולם?

רוצה לקבל הנחה של 10% על כל הרכישות של מדריכי נסיעות מודפסים ומפות באתר(מקנייה זו; אין כפל מבצעים) ולקבל דיוורים מאתר העולם?(כוללים מידע ופרסומות) כן, אני רוצה

  • נשיונל גי׳אוגרפיק
  • ראף גיידז
  • מישלן
  • פרייטג ברנדט
  • דורלינג קינדרסלי
  • לונלי פלנט
  • וורלד מפינג
  • קונט
מהנעשה בעולם
אתם כבר אוהבים את העולם?
צרו קשר
כל הזכויות שמורות © 1991-2022 שטיינהרט שרב מוציאים לאור בע"מ
 
תמונה מוגדלת